038 – 85 011 84 info@aquasolution.nl

Waar moet je op letten bij het kopen van een Aqua Solution waterontharder?

door | jul 8, 2024 | Waterontharders

Het kiezen van de juiste waterontharder voor jouw situatie kan een uitdaging zijn, vooral met de diversiteit aan opties die beschikbaar zijn. Bij Aqua Solution bieden we keramische waterontharders die een efficiënte en duurzame oplossing bieden voor zowel huishoudens als recreatieve toepassingen. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden bij het kopen van een waterontharder.

Wat is een waterontharder?

In het kort verwijdert een waterontharder calcium en magnesium uit het water, de mineralen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van kalkaanslag. Dit helpt om leidingen, apparaten en kranen te beschermen, en zorgt voor zachter water dat vriendelijker is voor de huid en haar.

Aqua Solution Waterontharders

Aqua Solution biedt twee typen waterontharders, afgestemd op verschillende gebruikssituaties:

Aqua Solution Qs20

De Qs20 is ons meest geplaatste model, ideaal voor zowel woon- als werksituaties. Dit model kan het waterverbruik van een heel huishouden of een kleine werkplek aan.

Aqua Solution Qs10

De Qs10 is speciaal ontworpen voor recreatiewoningen, caravans en pleziervaartuigen. Dit model is perfect voor situaties met een lager waterverbruik.

Waarom Kiezen voor Keramische Waterontharders?

Keramische waterontharders hebben enkele voordelen ten opzichte van traditionele ontharders die hars en zout gebruiken:

Onderhoudsvrij: Geen noodzaak voor zout of andere toevoegingen. Duurzaam: Lange levensduur en milieuvriendelijk.
Efficiëntie: Betrouwbare ontharding zonder chemische processen.

Installatie en verantwoordelijkheid

Het is belangrijk dat de installatie van de waterontharder door een gekwalificeerde professional wordt uitgevoerd. Dit garandeert niet alleen een correcte werking maar zorgt er ook voor dat aan alle wettelijke vereisten wordt voldaan. Bij Aqua Solution bieden we ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat jouw waterontharder optimaal wordt geïnstalleerd.

Conclusie

Bij het kiezen van een waterontharder is het belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke behoeften en de wettelijke vereisten voor installatie. Aqua Solution biedt betrouwbare en efficiënte oplossingen voor zowel huishoudelijke als recreatieve toepassingen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten en vind de perfecte waterontharder voor jouw situatie!